Het kopen van een crosstrainer is een redelijk grote investering, je wil dus zeker weten dat de crosstrainer die jij uitkiest van kwaliteit is en dat hij lang meegaat. De Fox 4 is de ideale crosstrainer om te kopen wanneer je net begint met sporten, cross trainen is dan een eenvoudige manier om fitter te worden.  Deze crosstrainer biedt je alles wat je van een crosstrainer verwacht en meer.
fox 4 crosstrainer

Welke functies heeft de Focus Fitness Fox 4 crosstrainer zoal?

Enorm Stabiel

Wat je misschien meteen opvalt aan deze crosstrainer is dat het wiel waarmee je hem aandrijft niet aan de achterkant maar aan de voorkant, om specifiek te zijn wordt de Focus Fitness Fox 4 aangedreven door een frontwheel van wel 18kg. Doordat je werkt met een frontwheel in plaats van een wiel aan de achterkant zullen de bewegingen veel soepeler gaan waardoor je niet alleen efficiënter traint maar het ergonomisch verantwoord, wat inhoud dat je een rechte rug houd en dat er minder last ligt op je rug, knieën en enkels.

Het wiel is dus al 18kg maar door het overal stabiele model en met een totaalgewicht van 64kg kan je de crosstrainer tot wel 135kg belasten, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de stabiliteit of de stevigheid van de crosstrainer. Ook zijn de voetsteunen verstelbaar waardoor absoluut iedereen deze crosstrainer zonder problemen kan gebruiken.

Stil en onderhoudsvrij

De crosstrainer wordt aangedreven door een V-snaar, dit houdt in dat de crosstrainer amper geluid maakt en dat je hem bovendien niet hoeft te onderhouden. Je kunt dus zelfs cross trainen wanneer de kinderen al liggen te slapen of vroeg in de ochtend wanneer de rest in het huis nog slaapt, hij maakt namelijk geen herrie.

 

meer informatie en prijzen

 

Boordevol functionaliteiten

Wanneer je hard aan het werken bent wil je natuurlijk ook zien hoe hard je precies aan het werken bent, op het display kun de snelheid, de RPM (omwentelingen per minuut), calorieverbruik, tijd en de afstand. Hier kun je dus precies bijhouden hoe je het aan het doen bent. Bovendien kun je hier ook kiezen uit 16 verschillende weerstandsniveaus en dus is deze crosstrainer geschikt voor zowel de beginnende sporter als de ervaren atleet. Ook kun je een soort programma kiezen, je hebt de keuze uit manueel, HRC, user, wattage of één van de twaalf voorgeprogrammeerde programma’s. Deze programma’s hebben verschillende hellingen en intervallen.

Waarom zou ik deze crosstrainer kopen?

Al in al kunnen we dus zeggen dat Focus Fitness Fox 4 crosstrainer het geld meer dan waard is, hij heeft geen chique onnodige functies maar biedt je precies wat je nodig hebt. Bovendien is hij stevig gebouwd en gaat hij dus lang mee, daarbovenop komt nog dat hij zo in elkaar zit met een frontwheel dat jij de minste kans hebt op het oplopen van blessures. Je knieën, rug en enkels blijven gespaard op dit ergonomische verantwoorde apparaat. Wanneer over het algemeen kijken naar de prijs/kwaliteitverhouding dan scoort de Focus Fitness Fox 4 veel punten, de prijs is niet ongelooflijk maar je krijgt er wel een crosstrainer van met hoge kwaliteit die ervoor zal zorgen dat jij vanaf nu een goede training kunt krijgen wanneer je wilt, met de geruisloze v-snaar, en hoe je wilt met alle verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen. Het HCR programma is bovendien ideaal om je hart te trainen en er is gebleken dat je veel meer vet verbrand wanneer je op je hartslag traint, maak hier dus gebruik van en koop de Focus Fitness Fox 4 wanneer je nog een kwalitatieve simpele en betaalbare crosstrainer nodig hebt.

 

meer informatie en prijzen

 

Reacties

reacties