Wie niet genoeg heeft met de Fox 3 en Fox 5 maar enkel het beste wil, komt zeker aan zijn trekken met de Fox 6 van Focus Fitness, de cème de la crème onder de fitnesstoestellen. Dit vernieuwde model bevat allerlei opties die een volledig gepersonaliseerde training mogelijk maken, met natuurlijk de vertrouwde solide kwaliteit die we verwachten van een merk als Focus Fitness. Voor wie zoekt naar wat meer informatie  over dit prachtige toestel hebben we hier de belangrijkste puntjes samengevat.
fox 6 crosstrainer overzicht

meer informatie en prijzen

Welke functies heeft de Focus Fitness Fox 6 crosstrainer zoal?

Enorm Stabiel

fox 6 voetsteunen

Het eerste wat opvalt aan de Fox 6 is het grote vliegwiel wat in tegenstelling tot de meeste crosstrainers  vooraan geplaatst is. Door  deze aanpassing is het mogelijk gemaakt om de voetsteunen dichter bij elkaar te plaatsen met een beter houding tot gevolg. Een tweede eigenschap die meteen opvalt is dat er in plaats van 4 steunpunten, wel 6 steunpunten voorzien zijn. Dit zorgt voor extra stabiliteit en maakt van deze Fox 6 een van de weinige crosstrainers voor thuisgebruik die zeer intensieve trainingen en een maximumbelasting van wel 130kg aankan. Dankzij deze extra stabiliteit en het ingenieuze railsysteem waarop de voetsteunen geplaatst zijn is je ervaring op deze crosstrainer enorm soepel, maar voelt deze toch enorm solide aan.

Trainingen op maat

De Focus Fitness Fox 6 heeft standaard een gratis borstband meegeleverd. Deze zal tijdens het sporten je hartslag registreren en dankzij de intelligente boordcomputer kan de weerstand van deze trainer automatisch worden aangepast wanneer je je gewenste hartslagzone verlaat. Natuurlijk is het zoals bij de Fox 5 ook mogelijk om de hartslagmeters te gebruiken welke ingebouwd zijn in de handvaten. Verder bevat deze crosstrainer ook 15 verschillende trainingsprogramma’s zodat je je training naar behoeve kan variëren. Heb je graag wat meer uitdaging dan kan je je programma combineren met de 16 weerstanden waarvan de hoogste zelfs bij de meest getrainde sporters een uitdaging vormen, de Fox 6 beschikt namelijk over een vliegwiel van 25 kg!

fox 6 programmas en display

Waarom zou ik deze crosstrainer kopen?

De Focus Fitness Fox 6 is een crosstrainer van professioneel niveau gemaakt voor zij die het beste in huis willen halen. Een modern design, solide constructie en een hoogtechnologische afwerking maken van dit model een ware topper. Dankzij het vertrouwen in Focus Fitness kan je rekenen op een goede garantie en weet je dat je jaren zal kunnen genieten van je aankoop.

Technische Gegevens

 • Maximale belasting: 130 kg
 • Massa vliegwiel: 25 kg
 • Hartslagmeting: Handsensoren & koppeling borstband (inbegrepen)
 • Weerstand: Magnetisch
 • Aantal niveau’s: 16
 • Aantal programma’s: 15

Focus Fitness Fox 6 Crosstrainer Review

8.925

Prijs

8/10

  Kwaliteit

  9/10

   Gebruisvriendelijk

   10/10

    Functies

    9/10

     Pros

     • - Zeer solide
     • - Quasi geruisloos
     • - Goede houding

     Cons

     • - Weinig verstelbaar

     Reacties

     reacties