De Nike+ Sportwatch GPS ontwikkeld door het eveneens albekende merk TomTom zorgt buiten de normale functies zoals hartslag en calorieverbranding voor een compleet nieuwe hardloopervaring. Deze GPS-ontvanger is in staat om tijdens het rennen uiterst nauwkeurige gegevens over het tempo en de afgelegde afstand weer te geven dankzij een Nike+ sensor in de schoen. Voor extra motivatie kan je geluiden, uitdagingen en herinneringen instellen voor tijdens je hardloopbeleving.

Nike+ TomTom GPS

Welke functies heeft de Nike+ GPS sporthorloge zoal?

Hardloopgegevens bijhouden

De combinatie van de Nike+ sensor en de door TomTom ontwikkelde GPS zorgt voor nauwkeurige intormatie over je snelheid en afgelegde afstanden of je nu binnen of buiten traint, zelfs tijdens onderbrekingen in het GPS-signaal. Na het trainen kan je alle gegevens over je looptocht bekijken op Nike.com, inclusief je tempo en hoogteverschillen op je route.

Bij het dragen zal je Nike+ Sportwach GPS allerlei informatie registreren en opslaan waaronder je tijd, afstand, tempo, hartslag (de hartslagmonitor wordt apart verkocht) en het aantal verbrande calorieën.

Wat extra motivatie

Je kan je loopgeschiedenis en je persoonlijk gevestigde records raadplegen en ontvangt automatisch een herinnering indien er in de afgelopen vijf dagen geen nieuwe hardloopsessie is geregistreerd. Ben je niet zo voor deze herinneringen kan je steeds handmatig een alarm instellen om je te herinneren. Niet genoeg? Op Nikeplus.com krijg je toegang tot een hele hoop routes en trainingsprogramma’s.

Waarom zou ik dit horloge kopen?

Het Nike+ GPS sporthorloge is een geweldige aanwinst voor elke loper. Het bijhorende platform op Nikeplus.com staat boordevol handige programma’s en routes waar je best wel even zoet mee bent. Ook is de ingebouwde GPS van een opvallend hoge kwaliteit, wat vele andere ‘GPS’ modellen ver achter zicht laat. Natuurlijk is dit model niet enkel gericht op lopers (vandaar dat de schoensensor niet standaard is bijgeleverd), maar is hij ook zeer geschikt voor tijdens het fietsen, wandelen of om gewoon mee te nemen naar de training.

Technische Gegevens

 • Hoogwaardig display met een resolutie van 168 x 144px
 • Oplaadbare batterij
 • Verbinden via bijgeleverde USB-kabel
 • Nike+ Schoensensor wordt niet meegeleverd

Nike+ GPS

Nike+ GPS
9.2

Prijs

9/10

  Kwaliteit

  10/10

   Gebruiksvriendelijk

   9/10

    Functies

    9/10

     Pros

     • - Gebruiksvriendelijk
     • - Duidelijke routes
     • - Hoge kwaliteit
     • - Zeer leesbaar scherm

     Cons

     • - Routes enkel in mijl
     • - Schoensensor niet meegeleverd

     Reacties

     reacties