Nog opzoek naar een nieuw sporthorloge? Dan is de Tom Tom Runner 3 een horloge waar je zeker naar moet kijken. Niet alleen heeft de Coolblue hem uitgekozen als een van de beste sporthorloges in zijn prijsklasse, hij krijgt ook nog een 9,3/10 van de klanten van Coolblue. Klinkt best goed toch? Lees verder om erachter te komen hoe de Tom Tom Runner 3 deze score haalt.
Full-size tom tom 3 running horloge

meer informatie en prijzen

Welke functies heeft de Tom Tom Runner 3 zoal?

Sterk in eenvoud

De Tom Tom Runner 3 is natuurlijk een sporthorloge, en een paar eigenschappen verwacht je dus wel dat hij heeft. Dit sporthorloge meet je afstand, snelheid en de calorieën die je verbrand. Dit zijn precies de eigenschappen die je nodig hebt om je activiteiten bij te houden. Bovendien heeft hij een stopwatch en een intervalfunctie om jou te helpen met je trainingen. Zo hoef je nooit meer met een telefoon te priegelen wanneer je een intervaltraining wilt doen.

Sporthorloge en activity monitor in één

Maar de Tom Tom Runner 3 meet ook nog de stappen die je zet en monitort je slaap. Hierdoor kan je elke dag zien of je zoveel loopt als je zou willen en kun je kijken of je wel goed slaapt. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in je gezondheid.

Ook heeft de Tom Tom Runner 3 een ingebouwde hartslagmonitor, hij kan dus te allen tijde je hartslag meten. Zo kun je bijvoorbeeld vooruitgang in je cardio training meten, of je kunt het gebruiken om binnen een hartslagzone te blijven trainen. Je kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt wanneer je onder of boven deze zone zit. Het maakt het een stuk gemakkelijker om je cardio te trainen en vooruitgang te meten.

Goede GPS-capaciteiten

Verder heeft de Tom Tom Runner 3 een gps-functie, ideaal als je gaat wandelen, hardlopen of fietsen. Wanneer je ooit de weg mocht kwijtraken kun je met de routeverkenning van jouw sporthorloge deze gemakkelijk weer terugvinden. Bovendien kun jij je wandel-, fiets- en hardlooproutes bijhouden zodat je kunt zien waar je bent geweest en deze routes eventueel nog ooit herhalen.

Voor de zwemmers onder ons

De Tom Tom Runner 3 is waterdicht tot wel 40 meter diepte, ideaal om je zwemtrainingen bij te houden dus. Wanneer je aan het zwemmen bent houdt hij de afstand, snelheid, efficiëntie, banen en type slagen bij. Zo heb je dus inzicht in elke soort sport die je doet, ook in het water.

Tom tom in 3 verschillende kleuren

Waarom zou ik dit horloge kopen?

Al deze kenmerken klinken je natuurlijk mooi in de oren, maar waarom moet jij dit sporthorloge kopen? Daar zijn meerdere redenen voor. Als eerste is dit een van de beste sporthorloges die je in deze prijsklasse zult vinden, een betere prijs-kwaliteitverhouding zal je niet snel vinden. Dit kun je wel zien aan het cijfer gegeven door de klanten van Coolblue.

Hier bovenop komt dat de Tom Tom Runner 3 een enorm veelzijdig horloge is, je kunt hem dus gebruiken voor elke soort sport die je kunt bedenken, zelfs zwemmen. Ook staat hij je in je dagelijkse leven nog bij door de stappenteller en de slaapmonitor. Ongebruikt zal hij dus nooit worden.

Ook kan iedereen dit horloge gemakkelijk gebruiken en worden alle gegevens overzichtelijk getoond. Dit is mogelijk door de een-knops bediening en de grote display waarop je alles duidelijk kunt zien. Zelfs voor de wat minder technologische geavanceerde onder ons is dit een makkelijk sporthorloge om te navigeren.

Als laatste kun je ook dit sporthorloge met je smartphone verbinden, zowel voor Android als IOS, en kun je hierop dus alle gegevens nog eens uitgebreid bekijken. En hier kun je dus ook alle gegevens op opslaan zodat het geheugen van het horloge niet overvol raakt.

Al in al kunnen we zeggen dat dit sporthorloge, de Tom Tom Runner 3, een mooi horloge is dat je voor een redelijke prijs veel plezier kan brengen. Wanneer je nog opzoek bent naar een nieuw sporthorloge dan is deze zeker een kijkje waard, een betere zal je voor dezelfde prijs bijna niet vinden.

Tom Tom Runner 3 Sporthorloge Review

9.5

Prijs

10/10

    Kwaliteit

    10/10

      Gebruiksvriendelijk

      9/10

        Functies

        10/10

          Pros

          • - Gebruiksvriendelijk
          • - Goede GPS
          • - Stevige uitvoering
          • - Autonomie

          Cons

          • - Geen smartwatch

          Reacties

          reacties